Knegt voor veehouderij

Uw perfecte helper op stal

nóg meer voordelen

Een elektrische tractor kan verschillende voordelen bieden op een veehouderij, net zoals in andere agrarische omgevingen. 

Milieuvriendelijkheid: Elektrische tractoren stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals traditionele tractoren die op diesel of benzine draaien. Dit vermindert de milieu-impact en verbetert de luchtkwaliteit op de boerderij, wat vooral belangrijk is gezien de dieren en het vee dat er gehuisvest wordt.

Lokale energieopwekking: Op een veehouderij zijn er vaak bronnen van hernieuwbare energie beschikbaar, zoals zonne-energie of windenergie. Een elektrische tractor kan worden opgeladen met behulp van deze hernieuwbare energiebronnen, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd.

Flexibiliteit: Elektrische tractoren kunnen doorgaans soepel en geleidelijk accelereren, wat voordelig kan zijn bij taken die precisie vereisen, zoals het manoeuvreren rond dieren of gewassen.

Subsidiemogelijkheden: In sommige gebieden worden subsidies en financiële incentives aangeboden voor de aanschaf van elektrische voertuigen, waaronder tractoren. Dit kan de initiële investeringskosten van een elektrische tractor verlagen en de adoptie ervan aanmoedigen.

 

Top tractoren voor deze sector

Knegt Elektrische tractor 45 PK

€32.950 excl. BTW

Knegt elektrische tractor 55 PK

€39.950 excl. BTW

Hulp of offerte nodig ?

Werktuigen voor deze sector

Mestschuif

Deze vlakker heeft  3 messen, 2 kammen en in hoogte instelbare rol. Hij is geschikt voor verschillende bodems waaronder zand en zand/vezelbodems.

Weidesleep

Deze robuuste weidesleep is geschikt compact tractoren en minitrekkers. Met een werkbreedte van 200 cm en zeer degelijk gegalvaniseerd frame is hij een van de best verkochte.

Klepelmaaier verstek

De Knegt klepelmaaier verstek is bevestigd op een hydraulische arm. Met de hydraulische verstelling kunt u zowel achter als naast uw tractor maaien

Accessoires voor deze sector

Mestvork

Perfect voor het verplaatsen van mest

Ronde balenklem

Voor verplaatsen van gewikkelde balen

Balenprikker

Hooi verplaasten is nog nooit zo makkelijk geweest