Knegt voor veehouderij

Uw perfecte helper op stal

nóg meer voordelen

Een elektrische tractor kan verschillende voordelen bieden op een veehouderij, net zoals in andere agrarische omgevingen. 

Milieuvriendelijkheid: Elektrische tractoren stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals traditionele tractoren die op diesel of benzine draaien. Dit vermindert de milieu-impact en verbetert de luchtkwaliteit op de boerderij, wat vooral belangrijk is gezien de dieren en het vee dat er gehuisvest wordt.

Lokale energieopwekking: Op een veehouderij zijn er vaak bronnen van hernieuwbare energie beschikbaar, zoals zonne-energie of windenergie. Een elektrische tractor kan worden opgeladen met behulp van deze hernieuwbare energiebronnen, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd.

Flexibiliteit: Elektrische tractoren kunnen doorgaans soepel en geleidelijk accelereren, wat voordelig kan zijn bij taken die precisie vereisen, zoals het manoeuvreren rond dieren of gewassen.

Subsidiemogelijkheden: In sommige gebieden worden subsidies en financiële incentives aangeboden voor de aanschaf van elektrische voertuigen, waaronder tractoren. Dit kan de initiële investeringskosten van een elektrische tractor verlagen en de adoptie ervan aanmoedigen.

 

Hulp of offerte nodig ?

Knegt quality tractors europe

Locatie
Habraken 1207
5507 TB Veldhoven
Nederland
Openingstijden

09:00  – 17.00 
Maandag t/m- Vrijdag

Zaterdag & Zondag Gesloten

X