Knegt voor attractieparken & campings

Uw groene helper

nóg meer voordelen

Lage operationele kosten: Elektriciteit is vaak goedkoper dan dieselbrandstof. Elektrische tractoren hebben minder bewegende delen en vereisen minder onderhoud, wat zorgt voor lagere operationele kosten op de lange termijn.

Minder trillingen: Elektrische tractoren produceren minder trillingen dan hun diesel tegenhangers, wat kan bijdragen aan het comfort van de bestuurder en het behoud van de infrastructuur op het terrein.

Positieve imago: Het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame technologieën, zoals elektrische tractoren, kan het imago van het attractiepark of de camping verbeteren. Het laat zien dat de locatie zich inzet voor ecologische verantwoordelijkheid.

Regelgeving en subsidies: In sommige regio’s kunnen er stimuleringsmaatregelen, subsidies of belastingvoordelen zijn voor het gebruik van elektrische voertuigen, waaronder tractoren. Dit kan de initiële investering in een elektrische tractor aantrekkelijker maken.

Beperkte uitstootzones: Sommige gebieden, vooral in stedelijke omgevingen, kunnen beperkingen opleggen aan voertuigen die bepaalde niveaus van uitstoot overschrijden. Elektrische tractoren voldoen meestal aan deze emissievoorschriften en kunnen daarom zonder beperkingen worden gebruikt.

Toekomstbestendigheid: Gezien de groeiende trend richting duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken, kan investeren in elektrische tractoren op lange termijn voordelig zijn, omdat ze waarschijnlijk compatibel blijven met toekomstige regelgeving en normen.

 

Hulp of offerte nodig ?

Knegt quality tractors europe

Locatie
Habraken 1207
5507 TB Veldhoven
Nederland
Openingstijden

09:00  – 17.00 
Maandag t/m- Vrijdag

Zaterdag & Zondag Gesloten

X