Knegt voor kwekerijen

Uw groene helper

nóg meer voordelen

Milieuvriendelijkheid: Een van de belangrijkste voordelen van de elektrische Knegt compact tractor is zijn milieuvriendelijke karakter. Door gebruik te maken van elektrische aandrijving in plaats van traditionele verbrandingsmotor, draagt deze tractor bij aan het verminderen van de uitstoot van luchtverontreinigende stoffen. Dit is van cruciaal belang in kwekerijen, waar een gezonde en duurzame omgeving essentieel is voor de groei en het welzijn van de planten en werknemers.

Lagere operationele kosten: Elektrische tractoren hebben over het algemeen lagere operationele kosten dan traditionele brandstoftractoren. Ze vereisen minder onderhoud omdat er geen olieverversingen, filters of bougies nodig zijn. Bovendien zijn de kosten van elektriciteit meestal lager dan die van brandstof. Op de lange termijn kunnen kwekerijen dus aanzienlijke besparingen realiseren door over te schakelen op de elektrische Knegt compact tractor.

Ook zijn er indirecte kostenbesparingen, bijvoorbeeld bij kassen. Waar normaal de ramen open moeten en werknemers de kas moeten verlaten in verband met de uitlaatgassen wanneer er een dieseltractor in rijdt. Met een elektrische tractor kunnen de ramen dicht blijven en de werknemers gewoon door blijven werken. Het bespaart tijd, kosten en warmte die verloren gaan tijdens het openen van de ramen.

Al met al biedt de elektrische Knegt compact tractor in kwekerijen een combinatie van milieuvriendelijkheid, wendbaarheid, kracht en kostenefficiëntie. Door te kiezen voor deze elektrische tractor kunnen kwekerijen hun productiviteit verhogen, terwijl ze tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verminderen en zorgen voor een optimale groei en gezondheid van hun gewassen.

Top tractoren voor deze sector

Knegt Elektrische tractor 45 PK

€32.950 excl. BTW

Knegt elektrische tractor 55 PK

€39.950 excl. BTW

Hulp of offerte nodig ?

Werktuigen voor kwekerijen & kassen

palletdrager

Palletdrager voor in de 3-punt. Deze palletdragr is belastbaar tot 750 KG.

Rotorkopeg

De Knegt rotorkopeg wordt gebruikt voor het egaliseren en zaai gereedmaken van de bodem. 

Overtopfrees

 Naast het zaai-gereed maken van de bodem krijgt aarde ook meer lucht.  

Accessoires voor kwekerijen & kassen

Titan banden

De Titan gazonbanden zijn extra breed voor een nog betere gewichtsverdeling.

Galaxy garden pro banden

De Galaxy band heeft een profiel dat tussen een tractorband en een gazonband in zit.

Fronthef zuidberg

Hiermee kunt u allerlei werktuigen aan de voorkant van uw tractor koppelen. 

Knegt quality tractors europe

Locatie
Habraken 1207
5507 TB Veldhoven
Nederland
Openingstijden

09:00  – 17.00 
Maandag t/m- Vrijdag

Zaterdag & Zondag Gesloten