Knegt voor kwekerijen

Uw groene helper

nóg meer voordelen

Milieuvriendelijkheid: Een van de belangrijkste voordelen van de elektrische Knegt compact tractor is zijn milieuvriendelijke karakter. Door gebruik te maken van elektrische aandrijving in plaats van traditionele verbrandingsmotor, draagt deze tractor bij aan het verminderen van de uitstoot van luchtverontreinigende stoffen. Dit is van cruciaal belang in kwekerijen, waar een gezonde en duurzame omgeving essentieel is voor de groei en het welzijn van de planten en werknemers.

Lagere operationele kosten: Elektrische tractoren hebben over het algemeen lagere operationele kosten dan traditionele brandstoftractoren. Ze vereisen minder onderhoud omdat er geen olieverversingen, filters of bougies nodig zijn. Bovendien zijn de kosten van elektriciteit meestal lager dan die van brandstof. Op de lange termijn kunnen kwekerijen dus aanzienlijke besparingen realiseren door over te schakelen op de elektrische Knegt compact tractor.

Ook zijn er indirecte kostenbesparingen, bijvoorbeeld bij kassen. Waar normaal de ramen open moeten en werknemers de kas moeten verlaten in verband met de uitlaatgassen wanneer er een dieseltractor in rijdt. Met een elektrische tractor kunnen de ramen dicht blijven en de werknemers gewoon door blijven werken. Het bespaart tijd, kosten en warmte die verloren gaan tijdens het openen van de ramen.

Al met al biedt de elektrische Knegt compact tractor in kwekerijen een combinatie van milieuvriendelijkheid, wendbaarheid, kracht en kostenefficiëntie. Door te kiezen voor deze elektrische tractor kunnen kwekerijen hun productiviteit verhogen, terwijl ze tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verminderen en zorgen voor een optimale groei en gezondheid van hun gewassen.

Hulp of offerte nodig ?

Knegt quality tractors europe

Locatie
Habraken 1207
5507 TB Veldhoven
Nederland
Openingstijden

09:00  – 17.00 
Maandag t/m- Vrijdag

Zaterdag & Zondag Gesloten

X