Knegt voor de paardensport

Uw perfecte stal knegt

nóg meer voordelen

De elektrische Knegt compact tractor is de perfecte hulp op en rondom de stal. Met zijn innovatieve functies, verschillende modellen en elektrische aandrijving biedt deze tractor talloze voordelen voor paardenhouders en paardenstallen.

Onderhoudsgemak: De elektrische Knegt compact tractor vereist minder onderhoud dan traditionele brandstoftractoren. Omdat hij geen interne verbrandingsmotor heeft, zijn er geen olie- of brandstoffilters nodig. Evenmin is er geen behoefte aan regelmatige olie- en filtervervangingen. Dit bespaart tijd en geld en vermindert het risico op storingen. Bovendien hebben elektrische tractoren minder bewegende onderdelen, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid verhoogt.

Subsidiemogelijkheden: Afhankelijk het land zijn er subsidies en/of belastingvoordelen beschikbaar voor het gebruik van elektrische voertuigen, waaronder elektrische compact tractoren.

Al met al biedt de elektrische Knegt compact tractor in de paardensector een perfecte combinatie van duurzaamheid, wendbaarheid, kracht en onderhoudsgemak. Door te kiezen voor deze elektrische tractor kunnen paardenhouders genieten van een efficiënte en milieuvriendelijke werkomgeving, terwijl ze tegelijkertijd de rust en het welzijn van hun paarden waarborgen.

Top tractoren voor deze sector

Knegt Elektrische tractor 45 PK

€32.950 excl. BTW

Knegt elektrische tractor 55 PK

€39.950 excl. BTW

Hulp of offerte nodig ?

Werktuigen voor deze sector

Bodemvlakker

Deze vlakker heeft  3 messen, 2 kammen en in hoogte instelbare rol. Hij is geschikt voor verschillende bodems waaronder zand en zand/vezelbodems.

Weidesleep

Deze robuuste weidesleep is geschikt compact tractoren en minitrekkers. Met een werkbreedte van 200 cm en zeer degelijk gegalvaniseerd frame is hij een van de best verkochte.

Klepelmaaier verstek

De Knegt klepelmaaier verstek is bevestigd op een hydraulische arm. Met de hydraulische verstelling kunt u zowel achter als naast uw tractor maaien

Accessoires voor deze sector

Mestvork

Perfect voor het verplaatsen van mest

Ronde balenklem

Voor verplaatsen van gewikkelde balen

Balenprikker

Hooi verplaasten is nog nooit zo makkelijk geweest