Pavo & Knegt
bundelen krachten

PAVO & KNEGT

De samenwerking tussen Pavo paardenvoer en Knegt tractors staat garant voor dubbele PK’s! Tijdens de KWPN Stallion Show, die bekend staat als de grootste hengstenkeuring van de wereld, zal de samenwerking officieel gelanceerd worden.

Wat ons bindt is kwaliteit, altijd gaan voor het beste. En natuurlijk onze klanten, de mensen die paarden houden”, licht Jeroen van Eerd, directeur van Knegt, toe. “Onze tractors en machines zijn de perfecte ‘stalknegt’ en zorgen voor de buitenboel, waar Pavo de brandstof is voor de paarden zelf. De perfecte combinatie dus!” Voor het komende jaar staan er een aantal ludieke acties onder de noemer ‘double horsepower’ op de planning.

Zo zijn er zijn twee roze Knegt tractors gemaakt, compleet in Pavo-stijl, die als hoofdprijs dienen voor de grote winactie van Pavo. Om kans te maken op één van deze 30pk eyecatchers, kan iedereen vanaf februari 2024 deelnemen aan de actie door 2 Pavo-producten te kopen en de bon te uploaden. Deze winactie wordt internationaal uitgerold.    

Daarnaast gaat Knegt bij de verkoop van haar producten Pavo voervouchers weggeven met een waarde van maar liefst €1.000 per stuk. Dit is inclusief een ruwvoeranalyse en een persoonlijk voeradvies.

Aart Freriks, directeur bij Pavo, beaamt dat deze samenwerking uniek is in zijn soort. “Nog nooit organiseerden wij een internationale winactie met zo’n enorm grote prijs. Door de handen ineen te slaan kunnen zowel Pavo als Knegt wat extra’s bieden aan hun klanten. Dat is waar we altijd naar op zoek zijn, net dat beetje extra.

PAVO & KNEGT

Overtuigt ?
bekijk onze tractoren!

X